Carina Werkt!

Voor organiseren, coördineren & communiceren

Coordinatie data-invoer project UMCG

Een goede afsluiting van het project dat ik met Carina werkt! voor het University Medical Center Groningen (UMCG) het afgelopen half jaar heb mogen coördineren en begeleiden in nauwe samenwerking met Stephen Peuchen, afdelingshoofd Bureau Onderzoek.

Het was geweldig om samen met 30 student-assistenten er voor te zorgen dat er uiteindelijk 7422 items in het online databasesysteem PURE ingevoerd zijn. Aan het begin van het traject lag er nog geen draaiboek, was het nog onduidelijk hoeveel tijd dit zou gaan kosten en of er überhaupt student-assistenten zouden komen die ons hierbij zouden gaan helpen. Dat heb ik allemaal in 6 maanden tijd mogen regelen en natuurlijk niet te vergeten de communicatie eromheen en de werving & selectie en aansturing van de student-assistenten. Daarbij was de hulp van het secretariaat met Auck Ruiter en Jacqueline Beettjer onontbeerlijk. En ook Bernadette Heintz heeft mij daarin enorm geholpen.

Door dit project hebben we de onderzoekers enorm ontlast met de invoer van gegevens rond onderzoek. Zo kunnen de onderzoekers zich meer focussen op het doen van hun onderzoek. En bovendien is de zichtbaarheid van het UMCG er aanzienlijk mee verhoogd, en daarmee ook haar maatschappelijke verantwoording!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Carina Werkt!

Thema door Anders Norén